TRENING

Treningsveileder/PT


Det var på 80-tallet engang, jeg var SVÆRT inspirert både av The kids from Fame, Linda Evans fra dynastiet og kanskje en ørliten dæsj av Jane Fonda. Boka jeg ønsket meg mest til jul var "kom i form med Krystle". Jeg spilte fotball og volleyball. Jeg prøvde å jogge men likte aller best å danse.

Jeg begynte på aerobic og utdannet meg etterhvert til instruktør for å kunne sjefe rundt på andre treningsentusiaster. Det ble step, det ble bodywork, det ble zumba og afro og masse annet gøy; og det ble mange års erfaring med forskjellige treningsformer. Og det ble PT.

Treningsmentaliteten min har nok endret seg litt i løpet av denne tiden (og heldigvis treningstøyet også). Den har blitt smartere; sunnere, mer helhetlig. 

Det er gang på gang bevist at fysisk aktivitet er svært viktig også for vår mentale helse, ikke bare vår fysiske (igjen - alt henger sammen). Når man leser om noen av verdens lengstlevende, sunneste og lykkeligste folkeslag er moderat trening alltid en viktig ingrediens sammen med kosthold, søvn/hvilke, frisk luft og gode sosiale relasjoner bl.a.  

Hvis du ønsker å komme i gang med trening eller endre på treningsopplegget du allerede har så tilpasser vi et opplegg som kan passe deg med de ressursene og den tiden du har; uansett om du liker best å trene hjemme, trene ute, trene alene eller sammen med noen. 

- Heidi -

.